• info{at}raycoweb.ir
  • 0919.337.50.82

انواع مختلف منقل

منقل کبابی نوعی از کباب پز می‌باشد که دارای ابعاد کوچک‌تری است. منقل می‌تواند به لحاظ شکل ظاهری دارای تنوع بیشتری باشد. برخی از انواع منقل مانند منقل سرخ‌پوستی برای تهیه غذاهایی مانند املت کاملاً ایده آل هستند. بسیاری از انواع منقل به‌صورت تاشو هستند که می‌توانید بعد از استفاده آن‌ها را جمع آوری کنید. برخی از انواع منقل به‌صورت سفالی طراحی و تولید می‌شوند که می‌توانید آنها را در داخل منزل قرار دهید. منقل سفالی برای تهیه چای ذغالی و سیب زمینی ذغالی بسیار مناسب هستند. منقل معمولاً در مقایسه با باربیکیو و کباب پز از قیمت پایین‌تری برخوردار می‌باشد. به همین دلیل است که خرید منقل می‌تواند یک انتخاب اقتصادی برای شما باشد. البته به لحاظ زیبایی باربیکیو و کباب پز از سطح بالاتری در مقایسه با منقل برخوردار هستند. اما زمانی که شما در نظر دارید فقط یک انتخاب کاربردی انجام دهید و زیبایی محصول اهمیت چندانی برای شما ندارد، به راحتی می‌توانید با هزینه کمتر یک منقل برای آماده کردن غذاهای مختلف مانند کباب برای خود خریداری کنید .

منقل کباب پایه دار و بدون پایه

 

در درجه اول منقل های کباب به دو دسته پایه دار و بدون پایه یا بیان دیگر زمینی یا ایستاده تقسیم می شوند، منقل های کباب بدون پایه همان هایی هستند که روی زمین قرار می گیرند و برای استفاده از آنها شما هم باید روی زمین بنشینید، دقیقا همان منقل هایی که در سیزده به در از آن استفاده می کنید.

 

اما منقل های پایه دار به صورت ایستاده هستند و شما نیز به صورت ایستاده از آنها استفاده می کنید که خود به دو مدل قابل حمل و ثابت تقسیم می‌شوند، مدل های ثابت آنهایی هستند که در حیاط یا پشت بام خانه ساخته می شوند و قابل جا به جایی نیستند، و مدل های دیگر آنهایی هستند که امکان جا به جایی دارند و برخی حتی قابلیت جمع شدن و حمل در بیرون منزل را هم دارند.

هیچ مدلی از نظر کیفیت پخت تفاوتی با دیگری ندارد و همه چی بستگی به این دارد که اولا به دنبال استفاده در منزل یا خارج منزل هستید و همچنین اینکه چقدر ظاهر یک منقل کباب برای شما مهم است که در ادامه مدل های مختلف را مشاهده خواهید کرد.

منقل کباب برقی، گازی و ذغالی

منقل های کباب از نظر عملکرد هم به سه دسته تقسیم می شوند، منقل های برقی که به واسطه برق گرم می شوند، منقل های گازی که شعله های آنها مانند شعله های گاز از طریق گاز تامین می شود و در نهایت منقل های ذغالی که در اصل منقل ها همگی از ابتدا ذغالی بودند.

 

اگر برای حیاط منزل یا فضای باز به دنبال خرید منقل کباب هستید، توصیه ما به شما منقل های ذغالی است، یعنی همان منقل های سنتی خودمان که بدون یا پایه بستگی به نظر شما دارد، طعم کباب روی این منقل ها قطعا دلچسب تر است.

 

اما اگر برای فضای بسته به دنبال خرید منقل هستید، مسلما مدل های برقی یا گازی به شما پیشنهاد می شوند، هرچند که مانند منقل های ذغالی نیستند اما همچنان یک غذای دلچسب را به شما تحویل می دهند.

 

در مورد امکانات منقل ها هم باید گفت که برخی از مدل ها دارای لوازم جانبی و امکاناتی مانند جوجه گردان، توری کباب ماهی و… هستند که اگر نیازی به این امکانات ندارید مسلما دلیلی ندارد که این مدل ها را خریداری کنید و هزینه بیشتری بپردازید.

منقل های کباب از نظر جنس بدنه

منقل های کباب از جنس های مختلفی ساخته می شوند که همگی در برابر حرارت مقاوم هستند، مانند فولاد، چدن،آلومینیوم، فولاد ضد زنگ و…که در این میان آلومینیوم قیمت پایین تری دارد چرا که ممکن است بعد از استفاده طولانی مدت به مرور ترک بخورد و بشکند و در مقال جنس فولاد ضد زنگ از همه مقاوم تر است.

منقل های کباب فن دار

 

این مدل منقل ها در کنار خود یک فن دارند که با کمک برق کار می کند که با وجود آن دیگر نیاز به باد زدن شما نیست، البته در برخی مدل ها این فن به صورت دستی است و شما با چرخاندن یک اهرم باد ایجاد می کنید، هرچند که نظر شخصی نویسنده بر این است که باد زدن به روش سنتی لذت دیگری دارد و این مدل منقل ها برای جیگرکی ها مناسب است.

تفاوت منقل با باربیکیو چیست؟

 

در حقیقت به روش طبخ کبابی و روش طبخ باربیکیو تفاوت هایی وجود دارد، مثلا باربیکیو کردن مدت زمانی بیشتر طول می کشد، اما به صورت عامه وقتی گفته می شود یک دستگاه باربیکیو بخریم، منظور همان منقل است که البته از نوع مدرن است.

مثلا به این منقل هایی بدون پایه که عامه مردم استفاده می کنند باربیکیو گفته نمی شود، اما به مدل های دیگری از منقل های ایستاده گازی یا ذغالی باربیکیو هم گفته می شود، که البته در این مطلب ما به منقل ها می پردازیم و در مطلب جداگانه دیگری درباره مدل های مختلف باربیکیو صحبت می کنیم.

منبع: سایت ویلاسازه