رپورتاژ
سایت تک ناک رقیب سایت دیجیاتو در حوزه اخبار فناوری
در قرن بیست و یک که وسایل و تجهیزات الکترونیکی بخش مهمی از زندگی ما شده اند اخبار آنها نیز تا حدودی برای ما مهم شده است. تا حدی که میتوان گفت از نیازهای زندگی ما شده است. وبسایتهای زیادی در زمینهی اخبار تکنولوژی فعالیت میکنند تا این نیاز را برطرف کنند. دو مورد از مهمترین وبسایتهای حوزه ی تکنولوژی میتوان به دیجیاتو و تک ناک اشاره کرد.
دیجیاتو وبسایتی قدیمی در این حوزه بوده که تقریبا همهی ما آن را میشناسیم ، و اما میماند تک ناک! این سایت مدت زیادی نیست که تاسیس شده است اما آنقدر مطالبش را بروز نگه میدارد و مطالب جدید میگذارد که میتوان گفت تا یکسال دیگر رقیب جدی دیجیاتو شود.
تک ناک در زمینه های مختلفی فعالیت میکند و در زمینههای مختلفی گزارش و اخبار تهیه میکند. بعضی از این حوزهها را که بجز حوزهی تکنولوژی میتوان نام برد حوزههای پزشکی نوین، نانو تکنولوژی، علمی و خودرویی است. این وبسایت به دو بخش چندرسانهای و متنی تقسیم میشود. بخش چندرسانهای تلاش شده تا با استفاده از تصاویر و فیلمها اطلاعات به مخاطب القا شود البته در میان این تصاویر متنهای کوتاهی برای بهتر متوجه شدن مخاطب وجود دارد. در بخش بررسیها و اخبار متنی هم که همانطور که از اسمش پیداست با توضیحات متنی اخبار را به مخاطب میرساند.
در مقایسهی این دو سایت میتوان به سرعت بالاتر وبسایت تک ناک و دسترسی بهتر به مقالات اشاره کرد. البته دیجیاتو با عرضهی اپلیکیشن اندرویدی دسترسی به اخبار را بسیار اسان کرده است. به حدی که میتوانید در این نرمافزار در بخش اعلانها میتوانید تنظیم کنید که چه محتواهایی برایتان نمایش داده شود.
البته در این مقاله نمیخواهیم این دو وبسایت را با یکدیگر مقایسه کنیم اما بهتر است بدانیم که کدام سایت نیاز ما را بهتر و راحتتر برطرف میکند و دسترسی راحتتری به مقالات آن داریم. تک ناک همانظور که گفتیم تازه وارد این حوزه شده و تجربه ی زیادی نسبت به دیجیاتو ندارد. درست است که تجربه اش کمتر است اما با نویسندگان خوبی این سایت را سرپا کرده است و مقاله میگذارد. اگر به دنبال گشت و گذار در این سایت هستید و به دنبال اخبار روز نیستید شاید به محدودیت هایی برخورد کنید. اما دیجیاتو اینطور نیست. در دیجیاتو حدودا 7 سال است که مقالات زیادی منتشر شده است اما در عوض سرعت بروزرسانی مطالبش کندتر است و ممکن است اخبار دیرتر به گوشتان برسد.
در دیجیاتو با دستهبندیهای دقیقتری مواجه هستید و این شاید دسترسی شما به مطالب را راحتتر کند. اما در تک ناک با وجود این که با دستهبندیهای کمتری رو به رو هستید مطالب سلیستر و روانتر نوشته شدهاند. طوری که بعد از خواندن یک مقاله دیگر نمیتوانید دست از خواندن دیگر مقالات بکشید و به خواندن علاقهمند میشوید. البته این هنر نویسندهی این وبسایت است که اینطور خوب مطالب را مینویسد و هنرنمایی میکند.
برتری های وبسایت تک ناک به دیجیاتو:
شاید فکر کنید این مقاله جانبدارانه منتشر شده است اما خیر اینطور نیست! در این مقاله بدیها و خوبیهای هر دو وبسایت را گفتیم و حالا میخواهیم بررسی کنیم که این وبسایت تازهکار چه برنامهای دارد و در حال حاضر چه چیزی دارد که به رقیب جدی دیجیاتو تبدیل شده و امکان دارد از آن هم جلو بزند؟ یا بهتر است بگوییم راز موفقیت این وبسایت چیست؟
راز موفقیت این وبسایت تولید محتوای مداوم و کاربرپسند است. محتوای بروز و جدید متناسب با نیاز جامعه و از طرفی کوتاه و مختصر و مفید که مزیت ویژهای نسبت به رقبایی مثل دیجیاتو است که میخواهند با طولانی کردن فقط از رقبا بالاتر باشند و زیاد به فکر حوصلهی مخاطب نیستند.
از دیگر مزیتهای این وبسایت میتوان به واکنشگرا بودن (رسپانسیو) آن اشاره کرد که از ساخت اپلیکیشن اندروید بینیاز شده است. شما با فعال کردن خبرنامه در این وبسایت میتوانید علاوه بر دریافت ایمیل به صورت پاپاپ در مرورگر خود اخبار جدید را دریافت کنید و همیشه بروز بمانید. البته نداشتن بخش پخشزنده در این وبسایت یکی از معایب آن است که البته مدیران آن در صدد اضافه کردن آن برای پخش زنده ی مراسمات گوناگون است.
در کل امیدواریم بزودی این وبسایت با ارائه مطالب مفید و ارزشمند جایگاه خود را در بین وبسایتهای خبری این حوزه پیدا میکند.