بلاگ
مشاوره انجام پایان نامه ارشد و دکتری
پایان نامه (به زبان انگلیسی، Thesis یا Dissertation) یکی از اصلی ترین کارهایی است که در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری برای فارغ التحصیلی باید انجام شود.
موضوع پروژه های مقطع تحصیلی باید یک موضوع علمی مناسب با رشته دانشجو باشد و با روش های علمی برای تحقیق و پشتیبانی شود. هر چه موضوع پایان نامه علمی تر باشد، اعتبار آن افزایش می یابد و منبع معتبری برای دانشجویان و علاقمندان به موضوع پایان نامه می باشد.
پایان نامه نویسی در زمینه های مختلف نیاز به آمادگی قبلی دارد و برای این امر افراد مجرب باید قبل از هر اقدامی نکات و مهارت های لازم را آموزش دهند.
انجام پایاننامه چیست؟
انجام پایان نامه یا تز در دوره کارشناسی ارشد و دکتری جزء پایانی مقطع تحصیلی بوده و جزء تحصیلات آنها محسوب می شود. پایان نامه در مقطع کارشناسی ارشد 6 واحد و در مقطع دکتری 18 واحد می باشد.
دانشجو در مرور یک موضوع یا سوال آن را به روش های مختلف بررسی می کند و پاسخی منطقی برای آن می یابد. پایان نامه ها نباید حاوی مقالات بررسی شده باشند، در غیر این صورت مقالات پذیرفته نمی شوند. این حساسیت در سیستم دکترا زیاد است و دانشجوی دکتری باید یک موضوع کاملاً جدید را یاد بگیرد. پایان نامه باید به صورت مکتوب کامل باشد و تمامی استانداردها رعایت شود وگرنه ایرادات زیادی از سوی استاد وارد خواهد شد.
انجام پایان نامه کلیه رشته ها
شاید رشته شما نیز مانند رشته پزشکی یکی از رشته های حساسی باشد که با زندگی و سلامت انسان سروکار دارد، بنابراین انجام پروژه های تحقیقاتی آنها با اطلاعات صحیح و به روز یکی از عواملی است که موفقیت در این زمینه را تضمین می کند.
رشته پزشکی دارای رشته های بسیاری است که در آن دانشجویان مانند سایر رشته های تحصیلی باید در سال آخر تحصیل خود پایان نامه ای را به دانشگاه ارائه کنند. انجام پایان نامه علوم پزشکی مستلزم دقت و توجه به نکات خاصی است که همه قبل از انجام آن باید بدانند.
اولین نکته ای که در انجام پایان نامه کارشناسی ارشد یا پایان نامه دکتری باید به آن توجه کنید، انتخاب موضوع روز جامعه پزشکی و انتخاب مناسب ترین عنوان برای پایان نامه است. سپس فرد مشکل مورد نظر را در قالب خلاصه ای از مسئله در ذهن خود مطرح می کند و در مورد لزوم و اهمیت برخورد با آن مشکل و نحوه حل آن صحبت می کند.
اما باید بر اساس مشکل پژوهشی خود نقشه راه تهیه کنند تا در مراحل بعدی تحلیل آماری پایان نامه خود دچار مشکل نشوند.
مشاوره انجام پایان نامه با کیفیت
مشاوره انجام پایان نامه ارشد بصورت با کیفیت بالا به دو عامل بستگی دارد، اولی پشتکار شما و دومی کیفیت دانش استاد راهنما. این دو مورد مهم به شما کمک می کند تا پایان نامه خود را از صفر تا صد تصحیح کنید.
مشاوره پایان نامه با انتخاب استاد راهنما و موضوع شروع می شود. راهنمای خوبی که به شما در مشاوره گام به گام مقاله کمک می کند، باید دارای ویژگی هایی مانند سطح تحصیلات بالا، مدرن بودن، در دسترس بودن، اخلاق خوب، پاسخگو و غیره باشد.
بعد از انتخاب مدرس می توانید موضوع را انتخاب کنید. سعی کنید موضوع را از استاد راهنما بگیرید، البته سعی کنید زیر بار هر موضوعی نروید، قبل از تایید موضوع این موضوعات را بررسی کنید:
1 – آیا از پس آن موضوع بر میآیید یا خیر، برخی از معلمان دروس فضایی را به دانشجو می دهند بدون آنکه فکر کنند آیا این دانشجو از پس این موضوع بر میآید یا خیر.
2 - از نوع آوری موضوع حتما مطلع شوید، می توانید در مجلات معتبر خارجی به پیشینه موضوع خود دسترسی پیدا کنید.
3 - مطمئن شوید که ماهیت موضوع را می دانید. نوشتن یک پروپوزال اولیه 3 تا 10 صفحه ای به شما ایده بهتری از موضوع و پایان نامه می دهد.
پس از انتخاب موضوع، نوبت به نوشتن پروپوزال می رسد. هر دانشگاه فرمت خاصی برای پروپوزال خود دارد، آن را از وب سایت دانشگاه خود دانلود کنید و پروپوزال خود را بنویسید. پس از مشورت باید موضوع آن را در دانشکده خود تأیید کنید. در گذشته نه چندان دور فرآیند اعتبار سنجی پروپوزال ها در قالب شورای دانشکده انجام می شد، اما در حال حاضر این فرآیند به سیستمی تبدیل شده است که تنها دانشجویان در آن آسیب دیده اند، چرا که فرآیند اعتبار سنجی پروپوزال ها که در سامانه وجود دارد، زمان زیادی می برد.
پس از تایید پیشنهاد که بین یک تا دو ماه طول می کشد. اکنون نوبت به بررسی فصول سند رسیده است. فصل اول پایان نامه همان پروپوزال است با این تفاوت که مقدمه باید اضافه شود. همچنین محتوای پروپوزال در فصل اول گسترش یافته و تعداد کلمات افزایش می یابد.